Magyar változat


Ma 2014. augusztus 28. csütörtök, Ágoston napja van.

 
Szekciokep22.jpg
ÜDVÖZÖLJÜK A SZEGEDI ÁLTALÁNOS ORVOSTUDOMÁNYI KAR HONLAPJÁN!
Az Eboláról

Kedves Hallgatóink!

Bizonyára értesültek a médiából az Afrikában zajló Ebola-járványról. Az alábbi linkre kattintva olvashatják a kari tájékoztatót.

Bővebben...

 
Dr. Benedek György emeritus köszöntése

Áder János, Magyarország köztársasági elnöke megbízásából Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere által kiemelkedő színvonalú munkája elismeréseként a Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült Prof. Dr. Benedek György, az orvostudományok doktora, a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézetének nyugalmazott tanszékvezető egyetemi tanára, a Kar korábbi dékánja Ebből az alkalomból készített vele interjút Tráser László.

 
Órarendek a 2014-2015. tanév I. félévére

Magyar nyelvű képzés órarendjei

Idegen nyelvű képzés órarendjei

 
Hírlevél 2014. augusztus 1.

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának 2014. augusztus 1-i hírlevele letölthető itt.

 
Pályázat orvos munkakör betöltésére a Klinikai Mikrobiológiai Diagnosztikai Intézetben

Szent-Györgyi Albert Klinikai KözpontKlinikai Mikrobiológiai Diagnosztikai Intézet a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet orvos munkakör betöltésére.

A pályázat benyújtásának határideje: 2014. augusztus 17.

Részletes felhívás...

 
Beszélgetés az ebola vírusról

Az ebola-járvány veszélye újabban már az európai lakosságot is nyugtalanítja, mint az tapasztalható volt a közelmúltban hazánkban is. De valójában mi ez a betegség, amely idén tavasz óta elsősorban Közép-Afrikai országokban jelent meg, egyes kutatók szerint, talán az ottani erdőirtások nyomán szabadult ki vírusa. Tráser László erről a veszélyről is kérdezte Nagymajtényi László szegedi járványügyi professzort.